Golubac: Polio sina benzinom pa ga zapalio

Do incidenta je, prema saznanjima Telegrafa, došlo nakon svađe u porodičnoj kući kada su Velibor Rajković (60) i Srđan (44) fizički nasrnuli jedan na drugog. Sin je zadobio teške povrede u vidu opekotina

Do ovog incidenta došlo je nakon što su se otac i sin posvađali u svojoj porodičnoj kući, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog.

"U jednom trenutku, otac je u nastupu besa dohvatio flašu sa benzinom, polio sina po glavi i telu, a potom zapalio šibicom. Tom prilikom, sin je zadobio teške povrede u vidu opekotina, koje su zahvatile sedam odsto kože", saznaje Telegraaf iz istrage.

Protiv oca policija je podnela krivičnu prijavu zbog nanošenja teških telesnih povreda, a protiv sina prekršajnu prijavu zbog verbalnog i fizičkog obračuna sa ocem.

Ovo je samo jedan u nizu porodičnih incidenata koji su u poslednje dve godine na području Braničevskog okruga u stalnom porastu. Najveća tragedija tokom ovakvih obračuna desila se u decembru 2011. godine, kada je Dejan Stoilović (42) iz Batovca, nožem usmrtio svog sina Vojkana (16) zbog čega je prvostepeno osuđen na devet godina zatvora.

(Telegraf)

Pogledajte još