Zvezdino moranje prednost Javora

"Za nas najveći adut može da predstavlja imperativ pobede fudbalera Zvezde, u tome možemo da vidimo svoju šansu. Ipak, Zvezda je uvek favorit, pogotovo na njihovom stadionu. Neophodno je da dobro počnemo utakmicu, jer kako vreme bude odmicalo tako će naše šanse za dobar rezultat biti sve veće", rekao je Dodić za agenciju Beta.

Dodić je rekao da misli da njegova ekipa ima dovoljno iskustva i kvaliteta i pored toga što je veliki broj igrača napustio klub u zimskom prelaznom roku.

"Vrlo je nezahvalno prognozirati i predviđati dešavanja u prvom kolu, zbog svih promena tokom pauze i promena u igračkom kadru obe ekipe. Mi imamo dosta problema, mnogo igrača je napustilo klub, ali opet mislim da imamo dovoljno kvaliteta i iskustva da im se suprostavimo na najbolji mogući način", istakao je Dodić.

Zvezda je posle jesenjeg dela sezone druga na tabeli sa 31 bodom, šest manje od vodećeg Partizana, dok je Javor na šestom mestu sa 23 boda.

"Nama raspoloženje podižu dobre igre koje smo pružali jesenas, kao i utakmica protiv Zvezde u Ivanjici, gde su oni posle velike borbe došli do pobede. Mi smo tada odlično odigrali i parirati im se na najbolji način", kazao je trener Javora.

Dodić je rekao da nedavna dešavanja u Crvenoj zvezdi mogu samo pozitivno da utiču na fudbalere tog kluba.

"Verujem da su dešavanja u Zvezdi pozitivno uticala na njihov ambijent i posebno atmosferu u ekipi. Oni imaju velike ambicije, želja im je da stignu Partizan na tabeli i borba za titulu sigurno će trajati do samog kraja sezone", rekao je Dodić.

Utakmica između Crvene zvezde i Javora igraće se u sredu od 18.30 u Beogradu.

Beta

Pogledajte još