Miha: Neka Pazarci dođu u Zagreb da zvižde himni Srbije!

0

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović imao je spreman odgovor na zviždanje nacionalnoj himni u Novom Pazaru, koje su tamošnji navijači objasnili svojim nezadovoljstvom odstranjivanjem njihovog zemljaka Adema Ljajića iz reprezentacije.

Navijači Novog Pazara, članovi grupe „Torcida“ zviždali su za vreme intoniranja državne himne „Bože pravde“, uoči meča polufinala Kupa Srbije u odbojci između domaćeg tima i beogradske Crvene zvezde.

Kada je završeno intoniranje himne navijači su skandirali ime fudbalera Fiorentine Adema Ljajića, koji je izbačen iz reprezentacije pošto nije hteo da peva himnu.

„Ako prihvatate priču da su zviždanjem himni zapravo pokazali nezadovoljstvo mojim radom, to je super, nema problema. Ali nemojte da se posle čudite što nas niko u svetu ne poštuje, jer ni mi sami sebe ne znamo da cenimo“, rekao je Mihajlović za Kurir i dodao:„Kod mene to neće izazvati nikakve promene. A navijači Novog Pazara mogu da dođu i u Zagreb da zvižde himni ako će se osećati lepše zbog toga“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.