Kiša odložila meč BSK-Partizan, Vermez razočaran

U saopštenju na sajtu Partizana (www.partizan.rs) navodi se da su danas u podne delegat, sudijska četvorka i predstavnici klubova su konstatovali da nema uslova za igru jer lopta nije mogla da odskoči sa natopljenog terena.

Domaćini susreta iz Borče konstatovali su da nisu u mogućnosti da spreme teren za igru u roku od 24 sata pa će novi termin odigravanja biti saopšten naknadno, nakon konsultacija u Zajednici prve lige.

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je razočaran što je zbog kiše otkazana današnja utakmica protiv BSK.

"Svakako je da sam razočaran, čekali smo 86 dana na ovo... Ali, stvarno, pored svih napora koje su domaćini uložili, voda jednostavno nije imala gde da ode. Mi smo došli da igramo, ali stvarno nije bilo uslova i sudije su odlučile da se odloži", rekao je Vermezović.

Agenciji Beta je rečeno u BSK, da će utakmica protiv Partizana, kojom je trebalo da počne prolećni deo Super lige Srbije, najverovatnije igrati u sredu, 6. februara.

"Videćemo koliko će nam ovo poremetiti planove, ali kao što sam i ranije govorio mi moramo da se prilagodimo svim uslovima. Snaći ćemo se već nekako...", istakao je trener Partizana.

Vermezović je najavio da će Partizan sutra igrati prijateljski meč protiv Balkana, a da će tu on šansu dati onim igračima koji bi igrali protiv BSK.

Beta

Pogledajte još