Katarina Kovačević jutro posle pobede u "Talentu" položila ispit na fakultetu

- Nema protekcije iako sam sada pobednik „Talenta“ - kroz smeh nam je rekla Katarina, koju smo dan posle pobede sreli u jednoj od laboratorija na Farmaceutskom fakultetu.

Kaže da se nada da će položiti jer je učila i tokom takmičenja, a zanimljivo je da je uz nju na ispitu bio i dečko Zdravko Ognjenović, takođe student farmacije.
Katarina je za finale izabrala pesmu „Zajdi, zajdi“. Posle pobede kaže da je još srećnija što je ostala pri tom izboru uprkos protivljenju mnogih.

 - Svi su mi govorili da ne treba da pevam „Zajdi, zajdi“, čak je i Nataša Ninković bila protiv te pesme, ali ja sam jednostavno imala neki unutrašnji osećaj koji mi je govorio da treba da pevam tu pesmu.
 
Tata mi je, kad sam bila mala, pustio tu pesmu i ja tada uopšte nisam razumela o čemu je i nije mi se svidela. Međutim, mama mi je rekla da će doći vreme kada ću pevati tu pesmu i, eto, bila je u pravu - kaže Katarina.
 
Ispričala nam je da joj je bilo teško da poveruje da ju je zadesila tolika sreća - veliki uspeh i nagrada, a na pitanje kako će potrošiti 100.000 evra, kaže da ostaje pri prvobitnom planu - jedan deo ide u humanitarni fond, a s roditeljima će se dogovoriti kako će tačno raspodeliti sredstva.

- Roditeljima ću takođe dati deo novca da i oni mogu da reše svoje probleme. Ja nemam hirove i ne želim da ispunjavam sebi želje. Želim da roditeljima ispunim neku želju. Putovanje je trošenje para, a letovanje ću valjda uspeti da zaradim i van ovoga. Bilo bi mi žao da proćerdam ovaj novac na sitne stvari, želim stvarno da ga pametno iskoristim.

Vredna Katarina istovremeno je spremala ispite i vežbala za finale „Talenta“

- Ipak sam pred direktan prenos popila lek za smirenje jer sam se na generalnoj probi sva tresla od uzbuđenja, drhtale su mi ruke - kaže Katarina.

Pohvale na njen račun stigle su sa svih strana, a prvi su joj čestitali članovi žirija.

- Ivan Bosiljčić mi je rekao nešto jako lepo, ali sam mu obećala da neću nikome reći o čemu se radi. Njegova supruga Jelena Tomašević me je takođe pohvalila, Nataša Ninković mi je rekla da se rasplakala dok sam pevala i Ivan Tasovac mi je rekao da sam bila odlična.
 
Iskoristiću slavu

- Volela bih da snimim neku pesm u dok me publika pamti, da bude zabavna, s dobrim ritmom. Meni ovo ništa nije teško, svi su mi divni, i šminkeri i stilisti i ostali kandidati i plesači, ja uživam u svemu ovome. Volela bih da snimim neku pesmu, da ostanem u svetu muzike. Rado bih sarađivala sa autorima koji su radili pesme Jeleni Tomašević i Mariji Šerifović - kaže Katarina o svojim planovima.

(Izvor: Blic)

Pogledajte još