Neverne bebe zaludele džet-set u Švajcarskoj!

0

Popularna grupa održala je koncert u mondenskom skijalištu Gštad i, po rečima organizatora, napravila atmosferu koja se tamo ne pamti.

Neverne bebe su nastupile u „Eagle Ski Clubu“ u sklopu mondenskog skijališta. U pitanju je jedan od najprestižnijih zatvorenih klubova gde „krupna i sitna zadovoljstva“ sebi pričinjavaju predstavnici svetskog džet-seta, kraljevskih porodica, finansijski, medijski i muzički magnati, a pravo godišnjeg i doživotnog članstva ne stiče samo novcem, već statusom i titulama.

Ovoga puta upriličena je zabava za stotinak zvanica iz Nemačke, Švajcarske, Engleske i Italije. Neverne bebe su izvele dvoiposatni program i u fantastičnoj atmosferi, po rečima domaćina nezapamćenoj za ovakvu vrstu događaja koje često organizuju, ostavile impresivan utisak na sve zvanice. Slični nastupi već su ugovoreni za Ibicu, London, Bern i Cirih, uz veliko interesovanje prisutnih muzičkih producenata za autorski rad benda.

Članovi grupe su iskoristili priliku da se upoznaju sa lepotama ovog bajkovitog planinskog mesta, probaju nacionalne specijalite i pića i, uz mnoštvo anegdota, u godini proslave svoje dvadesetogodišnjice, ispišu jednu od najlepših i, svakako, najuzbudljivijih priča do sada.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.