Prevarant prodaje kola preko interneta za 550 evra

Kada se Jovanović dogovarao sa prodavcem oko kupovine “golfa”, rečeno mu je da je vozilo u odličnom stanju, da ima i zimske gume i da hitno mora da se proda jer on želi da kupi nov auto, a golfu ističe registracija.

Jovanović je ovaj oglas našao na sajtu www.kupiauto.com, na kojem u napomeni piše da oni ne preuzimaju odgovornost za eventualne netačne podatke koje oglašivači daju u svojim oglasima, piše Alo.

Pre nego što je otišao u Staru Pazovu da vidi "golfa", Jovanović je uplatio 5.000 dinara na račun majke prodavca. On ga je požurivao na tu uplatu govoreći mu da će auto prodati nekom drugom i prvo je hteo kaparu od 100 evra, ali na sreću, Jovanović nije želeo da mu da više od 5.000 dinara.

Kada je kupac konačno stigao iz Vranja u Pazovu da vidi vozilo, grdno se razočarao jer ono nije bilo kao što mu je rečeno i uopšte nije bilo u voznom stanju. Odmah mu je tražio svoj uplaćen novac, ali vlasnik vozila se izgovarao da ne može trenutno to da učini.

U oglasu nahvaljen, a zapravo je u lošem stanju | Foto: www.kupiauto.com

Nakon toga, oni su nekoliko nedelja komunicirali preko sms poruka kako bi Jovanović dobio svoju uplatu, ali vlasnik “golfa” je stalno davao izgovore, pa je na kraju isključio telefon i već duže vreme nije dostupan, međutim, njegov oglas, za koji Jovanović tvrdi da je lažan, je još uvek na sajtu.

Alo

Pogledajte još