Treća sezona serije "Budva na pjenu od mora": Bojana Bačić trudna

Širom Budve, ali i u drugim centrima sjajna ekipa koju predvodi trio producent i glavni glumac Milutin-Mima Karadžić, reditelja Milan Karadžić i scenarista Stevan Koprivica, u naredna četiri meseca snimaće nove epizode. A uigranom timu, koji se već proslavio ovom serijom pridružio se i scenarista Đorđe Milosavljević.

Mima Karadžić, koji tumači kompleksni lik glavnog junaka serije, kontroverznog nikšićkog biznismena "na privremenom radu u Budvi", Sava Bačića, kaže da je ekipa stigla u crnogorsku turističku prestonicu i da će biti i novih uloga, Izvesno je, međutim, da u nastavku serije igra hrvatska glumica Leona Paraminski. Ona neće, kako su objavili neki mediji, zameniti Mariju Karan (koja ostaje u seriji), već će imati svoju ulogu.

U nastavku serijala Sanja Jovićević, koja tumači lik Bojane, ćerke Sava Bačića, biće - trudna. Već je svima poznato da je šarmantna glumica u stvarnom životu u drugom stanju sa svojim kolegom glumcem Branimirom Banetom Popovićem, a nove epizode ćepokazati čije je - filmsko dete.

(Kurir)

Pogledajte još