Petković: Izvinjavam se navijačima zbog srednjeg prsta!

"Tokom čitavog drugog poluvremena trojica navijačca su me vređala. Nemam ništa protiv zvižduka. Štaviše, i treba da zvižde kad igramo loše, ali njihovo vređanje nije bilo vezano za moju igru, već porodicu. Psovali su mi sve po redu i nisam mogao da se suzdržim. Ističem da nisam ni u kom slučaju gestikulirao prema celoj tribini, već isključivo prema toj trojici koji su mi vređali porodicu. Oni vrlo dobro znaju ko su", rekao je Petković za sajt kluba.

Crveno-beli su sinoć, uz dosta muke i posle preokreta, na svom terenu savladali Javor sa 2:1 i, uz meč više, prišli na tri boda vodećem Partizanu.

"Ne razumem ko može u 30. minutu da zviždi momku koji ima 18 ili 19 godina. Kao stariji, psihički to mogu da podnesem, ali pitanje je da li klinci mogu. Prvi sam za to, da ukoliko izgubimo na kraju utakmice, da treba da nam se zviždi 15 minuta, da mi neko od navijača udari šamar ne bih se naljutio. Ali tokom meča treba da imamo podršku. Izvinjavam se svim navijačima koji su pomislili da se moje gestikuliranje odnosi na njih", dodao je Petković.

Fudbaleri Zvezde u sledećem prvenstvenom meču u nedelju gostuju ekipi Rada.

(Tanjug)

Pogledajte još