Željko Samardžić pustio, pa pojeo svoju ploču u Areni!

Ništa nije nagoveštavalo neobičnu konferenciju za novinare. Željko Samardžić, najava petog koncerta u Kombank Areni, i događaj i ambijent više nego poznati... Za kraj naizgled običnog druženja ostavljeno je, međutim, nešto nesvakidašnje.

Željko je na gramofonu, koji je od početka konferencije mamio poglede i izazivao nedoumice, prvo pustio svoju singl ploču, sa sve pucketanjem, a onda je istu, sa novinarima, u slast pojeo !

(old_image)

Pravu pravcatu singlicu od čokolade prvo je, zajedno sa Željkom, probala poznata novinarka i spisateljica Simonida Milojković, zatim i ostale dame, našlo se koje parčence da se i muški deo osladi.

-Јedan čovek, inače roker, iz Splita, ima fabriku kolača 'Nadalina'. Rekao nam je da je jako raspoložen da uradi ovo, pošto sam ja izuzetno slušan u Hrvatskoj. Kad sam došao u fabriku i kad mi je pustio, ostao sam bez teksta. Može se desiti da ovo vama novinarima bude interesantnije od koncerta, ali ću se truditi da ne bude tako – nasmejao se Samardžić.

Na pitanje da li će „komercijalizovati“ čokoladnu ploču, tj da li će se ona naći i u prodaji kao nešto što može da bude zgodan, originalan poklon, odgovorio je:
-Videćemo, sad imamo taj kalup...

Željko je napomenuo da će, na predstojećem koncertu koji je i mali jubilej kad su njegovi nastupi u Areni u pitanju, izvesti i neke od pesama što će se naći na novom CD-u, da će gostovati „bend koji je prošle godine objavio najbolji album“, a biće i house zvuka te ve;eri. Najavljen je „tehnički savršen koncert“, sa novim ozvučenjem.

Samardžić je podsetio da koncert 8. marta ima i humanitarni aspekt. Deo prihoda će biti iskorišćen za kupovinu pet aparata za porodilište „Narodni front“, više o tome pročitajte Nadlanu.com.

Pogledajte još