Slava na Internetu spasla noža svinju Plavušu koja je nadmudrila četiri policajca (VIDEO)

Sećate li se sada već kultnog klipa koji smo, potpuno oduševljeni, kao pravi borci za prava životinja, nazvali "Tata, vidi prase" u kome četiri policajca jure po putu svinju odbeglu sa farme? Verovali ili ne, ta trka za svinjom Plavušom trajala je dva sata, a pametnica je na sve moguće pokušaje policajaca da je uhvate dokazivala koliko je snalažljiva, ali pre sve željna života na slobodi.

Naravno, Plavuša i poljski policajci u smehotresnoj akciji lova, postali su pravi hit na YouTubeu, što je ovu veštu svinju spasilo sigurnog "noža" i tužne sudbine u kobasicama. Ovu svinju je od njenog vlasnika otkupila fondacija za prava životinja VIVA za 500 evra i prevezla je u jedan azil za napuštene domaće životinje, gde će živeti na miru, bez straha od klanice. prenose svetski mediji.

Eto, barem će jedna svinja uspeti da proživi život daleko od okrutne sudbine koja, na žalost, čeka većinu pripadnica i pripadnika njene vrste. Inače, ovo je i još jedan dokaz koliko je Internet moćan, pa eto ideje za još neke akcije koje će spasiti druge životinje sudbine koju ne zaslužuju.

Podsetimo se kako su poljski policajci pokušavali da uhvate Plavušu

Pogledajte još