Voditeljka "Talenta" Ivana Bajić se posvađala s policajcem

„Obračun“ se desio nešto posle devet časova na kontroli pre ulaska u deo gde su izlazi, a Bajićeva je nakon toga otputovala u London.

Voditeljka je policajcu koji je pokušao da je pretrese odbrusila da „nema vremena i da žuri na let“, a pošto je on insistirao, na iznenađenje prisutnih počela je da se povlači i rve s njim.
Prestanite, zvaću policiju“, vikala je Ivana, na šta joj zabezeknuti policajac odgovorio: „Pa, gospođo, ja sam policija.“

Sagovornik Blica, koji se našao u blizini kaže da je scena u prvom trenutku bila neprijatna, ali je ubrzo prerasla u zabavu za putnike jer je u jednom trenutku čuvaru javnog reda i mira na aerodromu, tokom nadvlačenja sa voditeljkom, ispao pendrek na pod.

Na sreću, nesporazum je brzo izglađen, Ivana Bajić je stigla na avion. Iz policijske službe nisu želeli da daju izjavu o ovom slučaju, samo su kratko poručili: „Ne dajemo takve informacije“. Ni Ivana Bajić, nije želela da komentariše ništa već je u kratkoj sms poruci samo poručila da je „priča preuveličana“.

Blic

Pogledajte još