Studenti u ulozi menadžera: "Case Study Show" od 28. do 30. marta

Domaći i strani studenti imaće priliku da se nađu u ulozi menadžera i da svojim znanjem i idejama doprinesu rešavanju studije slučaja.

Studenti FON-a (zajedno sa kolegama iz Evrope) će tokom prvog i drugog dana moći da prezentuju rešenja zadate studije slučaja vodećih kompanija na našem tržištu.

Treći dan je otvoren za studente svih univerziteta u Beogradu i propraćen je zanimljivim aktivnostima kroz koje studenti mogu da dođu u lični kontakt sa predstavnicima kompanija.

"Case Speed Dating" pruža učesnicima priliku da za pet minuta, na teme koje su unapred definisale kompanije učesnice, predstave sebe i svoje ideje. "Case Creative Room" je aktivnost kroz koju se rešavaju kraći poslovni problemi iz prakse kompanija, a studenti učesnici mogu da istaknu svoju jedinstvenost i kreativnost.

Svi zainteresovani studenti će moći da posete i kratke radionice o profesionalnom usavršavanju.

Početak manifestacije obeležiće i mini sajam zapošljavanja na Fakultetu organizacionih nauka gde će studenti moći da ostave svoj CV.

Manifestaciju "Case Study Show" već sedmu godinu organizuje Lokalna grupa Beograd studentske organizacije ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka.

Sve informacije o ovoj manifestaciji možete pronaći ovde.

Pogledajte još