Intervju sa Laletom i turneja DJ organizacije "Happy people"

U petak nastupaš sa starim tvojim starim drugarom Terijem Frensisom. Vas dvojica ste više nego dobro uigrani?

Sa Terijem se znam više od 10 godina i uradili smo zajedno puno žurki. Znam da je svaka bila posebna, ali moram da priznam da se najboljih ne sećam! Kao što zna da kaže i Teri! 🙂 Naravno da očekujemo, kao i uvek, fantastičnu žurku i dobru muziku koja će publiku držati na podijumu celu noć. U “Tjubu“ postoji taj neki specifičan vajb kad nastupamo zajedno.

POGLEDAJ I: Terry Francis u klubu "Tube"

Imate i dosta zajedničkih anegdota, a čuvena je ona kad je naša policija zamalo uhapsila Terija na Lidu?

Taj parti na Lidu je zaista bio specifičan po mnogo čemu. Prvo smo imali problema zbog promene lokacije nekoliko dana pred žurku, a posle se Teri javio sa aerodroma pošto je tek tamo shvatio da nema pasoš, a trebalo ja da idem po njega, ali sam imao lančani sudar. Zato smo sa puno presedanja improvizovanog avio dolaska stigli pred sam njegov set. A onda su oko dva sata iza ponoći došli i “predstavnici Milicije” u želji da uhapse Terija, jer se muzika čula do Zemuna!?. Srećom, na vreme sam sznao za to, te sam Terija odmah sklonio u bar, uvalio mu piće i sam se popeo za mix pult. Dočekao sam organe reda, uspeo sam da ih iskuliram od hapšenja dj-a ili organizatora (što im je bila želja), i celu žurku završili na nekom splavu. Oko tri ujutro oko 200 ljudi koji su ostali da vide kakav će rasplet da se desi sa milicijom je otišlo na splav do ujutru smo ga potopili i super se proveli.

(old_image)

U petak takođe kreće i turneja Happy People po Srbiji?

Mislim da je to pravi recept da razmrdamo malo Srbiju, koja i te kako zna da ceni dobru muziku. U većini gradova sa turneje smo radili, ali ovako ekipno još nismo.
Za tri meseca imamo partije u devet gradova, a za kraj žurku u Beogradu u Ex Industriji, negde krajem maja. Turneja počinje u petak (15.03.) u Vranju, baš kad ja radim u Tjubu sa sa Terijem. U Vranju će raditi Marko Vuković, Petar Cvetković i Nikola Paunović. Znači naredna tri meseca Happy People all around the Serbia! Vazda!!

I ti sam si bio veoma aktivan u poslednje vreme. Proslavio si dva rođendana. 🙂 Kako izgleda kad se malo osvrneš nazad?

HP je proslavio svoj 19, a ja 44. rođendan. I opet bih sve to na isti način prošao i proživeo! HP je izdražao svakakve vratolomije, a i dalje održava taj pionirski duh, iskonsko dobrih partija. Dajemo puno energije ljudima i dobijamo puno energije od ljudi. Zbog tog prelepog ciklusa, mi smo još uvek u igri” DANCE BABY!!

Turneja Happy People

Hollywood – Vranje 15.03.
Base – Niš 23.03.
Babylon – Novi Sad 30.03.
Sotto Sopra – Kraljevo 05.04.
Soda – Kragujevac 13.04.
Gradski Kulturni Centar - Užice 19.04
Barum Barum - Čačak 20.04.
Ibis – Jagodina 03.05.
Buddha Bar - Požarevac 11.05.
Ilegala ex Industrija – Beograd 18.05

Pogledajte još