Anonimusi hakovali i otkrili (neistinu?): Ema Votson zvezda filma "Pedeset nijansi - Siva"

U dokumentu koji su hakeri "Anonimusi", navodno, došli hakujući server "Constantin Filma", stoji da će Ema Votson igrati naivnu studentkinju Anastaziju Stil koja je u vezi sa sadistom milijarderom Kristijanom Grejem u filmu "Pedeset nijansi - Siva".

Prava na ekranizaciju romana E.L. Džejms kupile su kuće "Universal" i "Focus Features", dok ono što je potvrđeno jeste da je nemačka kuća "Constantin Film" kupila prava na ekranizaciju romana vrlo sličnog "Pedeset nijansi - Siva" pod nazivom "Beautiful Bastard" autorke Kristine Loren (pseudonim pod kojim se "kriju" Kristina Hobs i Loren Bilings). Ovaj, takođe, erotski roman nastao je, poput "Pedeset nijansi" kao fan fikcija "Sumrak Sage". Shodno tome, informacije koje su "Anonimusi" pustili u javnost su pod velikim znakom pitanja.

Hakeri, koji su prethodno objavili brojeve telefona i informacije sa kreditnih kartica poznatih ličnosti, uključujući i Bijonse i Kanje Vesta pohvalili su se svojim uspehom preko društvene mreže Twitter.

Već duže vreme mediji nagađaju da će upravo Votsonova igrati studentkinju Anu, iako je ona to demantovala. Još uvek se ne zna ko će režirati ovaj film niti igrati Greja.

Ono što se s druge strane zaista može očekivati od ove mlade glumice jeste da će uskoro najverovatnije zaigrati Pepeljugu u adaptaciji koju će režirati ser Kenet Brana. Scenario ove ekranizacije potpisuje Kris Vajc, a do sada je potvrđeno da će zlu maćehu igrati Kejt Blanšet. Nova Pepeljuga bi u bioskope trebalo da stigne sredinom 2014. godine.

Votsonova je najpoznatija po ulozi Hermione u filmovima o čarobnjaku Hariju Poteru.

Sledeći film Eme Votson "The Bling Ring" dokazuje da nežna Hermiona može da bude i veoma bezobrazna...

Izvor: K.M. / Tanjug

Pogledajte još