Indijka udata za petoricu braće: Ne zna ko je otac deteta

Dok Indiju skoro svakodnevno potresaju skandali zbog grupnog silovanja i maltretiranja žena, mlada Rajo je sama izabrala da ima više partnera i u tome ne vidi ništa čudno. Ona čak tvrdi da sa svojim muževima živi u skladu i da je njihova zajednica, koja broji čak sedam članova, stabilna. Svi zajedno žive i spavaju u straćari, a Rajo ima poseban raspored prema kojm ima seks sa svakim od njih.

Prema rečima mlade Rajo, njen način života predstavlja antičku tradiciju poznatu po imenu poliandrija.
- Moja majka je takođe bila udata za trojicu braće, tako da sam znala da ću imati petoricu muževa kad sam se udala za Gudua i da ću sa svima njima spavati - istakla je Rajo.

- Na prvi pogled sve ovo ljudima izgleda čudno, ali ja se trudim da ne favorizujem nijednog od njih petorice - rekla je Rajo.

Ona se pre četiri godine prvi put udala za svog vršnjaka Gudua (21). To je bio ugovoreni brak sklopljen po svim hindu pravilima i običajima, pa je samim tim Gudu njen jedini zakonski muž. Međutim, običaj u njenom selu bio je da pored Gudua treba da postane žena i ostaloj braći, najstarijem Badžuu (32), Sant Ramu (28), Gopalu (26) i najmlađem Dinešu (18).

- I ja i moja braća spavamo sa njom i zbog toga nisam ljubomoran. Mi smo jedna velika, srećna porodica. Rajo nam kuva, čisti i čuva naše dete, a mi idemo da radimo i zarađujemo za sve nas - objasnio je Gudu.

Isto tako misle i ostala braća koji Rajo poštuju i kažu da je nikad nisu prevarili.

Izvor: Kurir

Pogledajte još