Sin našao roditelje mrtve u kući u Velikom Morkom Lugu

Kako je rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, lekari Hitne pomoći primili su poziv sat vremena posle ponoći i po dolasku na lice mesta konstatovali su smrt muškarca (52) i žene (51).

Macura je istakla da će sudsko-medicinska ekspertiza utvrditi da li je bračni par ubijen ili je u pitanju ubistvo i samoubistvo.

"Ženska osoba zatečena je bez zankova života. U predlu grudnog koša kod srca imala je ubodnu ranu. Muškarac je, takođe, zatečen bez zankova života. Na telu je imao više ubodnih rana u predelu trbuha, grudnog koša, i veliku posekotinu oko vrata dugu oko 8 centimetara", kazala je Macura.

U glavnom gradu u noći između četvrtka i petka dogodila se i pucnjava u naselju Ripanj oko tri sata posle ponoći. Mladiću starom oko 26 godina pucano je u noge.

On je odvezen na Institut za ortopediju na Banjici.

U noći između četvrtka i petka dogodile su se i dve saobraćajne nesreće u kojima su povređeni muškarac i devojka. Lekari su imali ukupno 93 intervencije, od čega 11 na javnom mestu. Pomoć su uglavnom tražili astmatičari i srčani bolesnici.

Beta

Pogledajte još