Zbog impresivne anatomije Džonu Hamu savetovali da obuče gaće

Prema pisanju „Njujork dejli njuza” neimenovani radnik na seriji rekao je da je nadarenom glumcu savetovano da nosi donji veš na snimanju.

Serija se odigrava šezdesetih godina kada su u modi bile vrlo tesne pantalone i malo toga je bilo prepušteno mašti”, kazao je izvor. „Džonova impresivna anatomija toliko odvlači pažnju da su ga uljudno zamolili da nosi donji veš”.

Osoba iz AMC mreže je otkrila i da je marketinški tim morao da u fotošopu smanjuje Hamovo međunožje na promotivnim bilbordima i plakatima za 1. i 2. sezonu.

Kada su nam stizale promotivne slike posle prve sezone, svi su se brinuli da li je poprsje Kristine Hendriks preveliko, ali Džon je bio taj koji je imao najviše da pokaže. To su bile slatke muke”, kaže izvor i dodaje da je Džonova obdarenost postala uobičajena šala na snimanjima”.

Priča se i da 42-godišnji glumac često šeta bez veša, što na snimanju što van njega. Paparaci su ga uhvatili dok je šetao ulicama Njujorka sa devojkom Dženifer Vestfeld u pantalonama ali bez - gaća.

Hamov predstavnik za štampu nazvao je ove tvrdnje besmislenim. „To nije nimalo smešno. Zamolili bismo vas da ne doprinosite tim glasinama o kojima se već 1000 puta pisalo po blogovima”, kazao je on za „Dejli njuz”.

Blic

Pogledajte još