Srednjoškolka u zatvoru: Godinama se pretvarala da je muško da bi imala seks sa tinejdžerkom

0

London: Devojka je tokom tri i po godine glumila da je muško da bi mogla da spava sa drugom tinejdžerkom. Optužena je na tri godine zatvora, jer ju je devojka, pošto je otkrila prevaru, prijavila policiji.

Džastin Mekneli (18) rekla je drugoj tinejdžerki (16) da je dečak kada su se upoznale preko Interneta, a nastavila je sa obmanom i nakon što su se srele.

Mekneli i „drugarica“ imale su tri puta odnose, obećavajući joj da će se venčati i imati decu.

Tajnu koju je Mekneli vešto čuvala, otkrila je devojčina majka, koja je našla vibrator u torbi.

Džastin Mekneli optužena je, kako je naveo sudija, jer je na prevaru navela devojku da ima svoje prvo seksualno iskustvo s njom, i pošto je iskorišćena, biće joj teško da veruje ubuduće bilo kome.

Mekneli se tokom tri i po godine pretvarala da je dečko po imeni Skot. Posle dugog perioda komuniciranja preko Interneta, počele su da se viđaju, a zatim su stupile i u intimne odnose. Tokom tih odnosa, nije htela da skine odeću. Njih dve su razgovarale i o tome da žive zajedno.

Kada ju je devojčina majka otkrila, Mekneli je rekla da želi da promeni pol kako bi nastavila vezu. Devojka-žrtva bila je zgađena ovim otkrićem, okončala je vezu i pozvala policiju.

Mekneli koja je iz Glazgova, priznala je da je kriva po svih šest tačaka optužnice za seksulno uznemiravanje, i optužena je na tri godine zatvora.

Izvor: The Sun/N.V.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.