Vlado Georgiev za Nadlanu.com: "Imam savršen džip za gaženje tabloida"

Automobil bi trebalo da bude pouzdan, lep, dinamičan i da odgovara prirodi onoga ko ga vozi“ kaže Vlado Georgiev koji je danas na Sajmu automobila predstavio novi Audi A3 Sportback. Popularni pevač i kantautor, inače dugogodišnji prijatelj ovog automobilskog brenda, iskoristio je prezentaciju novog modela za druženje sa fanovima i novinarima.

Ljubitelji Audija ali i muzike Vlade Georgieva na poklon su dobili CD sa numerom „Živim sad“ koja najavljuje njegov dugoočekivani album „Daljina“.

Kada bi te neko pitao da biraš između automobila i motora, da li bi mogao da se odlučiš budući da se zna koliko uživaš i u jednoj i u drugoj vrsti vožnje?

Teško je odlučiti se, ali postoje automobili koji ne izlaze iz mode kao što je, recimo, Porše Karera ili legendarni džip Vrangler. Ipak, ukoliko govorimo o automobilu koji čovek treba da vozi svakoga dana, meni je Audi idealan.

Da li automobil, posebno ukoliko govorimo o muškarcima, otkriva lični stil?

Donekle. To je isto kao garderoba, kao bilo šta što kupite a što se na vama vidi i prepoznaje. Na taj način se, dobrim delom, formira određeni stil koji, ukoliko ste dosledni, ljudi počinju da vezuju za vas.

Čime bi najradije i nepovratno pregazio tabloide?

Mislim da ne bi trebalo gaziti tabloide, ima toliko tih zapaljivih materijala koji se jednostavno spuste i čovek ne mora da rizikuje da mu se nešto dogodi. Ako bi već morao da gazim ovaj moj Q7 bi bio odličan.

Pogledajte još