Kako da iskoristite sneg u martu

Produžena zima vam najpre može dati fore da skinete kilograme nagomilane tokom proteklih meseci. Obzirom da temperature nisu u minusu svedite ishranu na tople supice, sveže povrće, detoks čajeve...Uplatite anticelulit masaže ili slične tretmane preko grupnih popusta, i prvo sunce ćete dočekati vitki i nasmejani.

Pošto promene doba mahom svi dočekujemo nespremni, eto prilike da sredite ormar i pripremite ga za pravo proleće. Spremite prolećne suknje i košulje, proverite da li šta od garderobe treba da se popravi. Odnesite letnje i prolećne cipele kod obućara da ih sredi ako je potrebno. Ne zaboravite da kupite po koji asesoar u prolećnoj boji.

(old_image)

Kad smo kod boja, vrlo je verovatno da vam spostveni stan izgleda tmurno i depresivno. Uz malo truda, jedva ćete čekati da se vratite u njega posle napornog dana: izvucite iz ormara jastučnice i prekrivače dinamičnih boja, kupite aromatične sveće i rasporedite ih po celom stanu, a preko celog dana neka se u njemu čuje latino muzika.

Pročitajte neku dobru knjigu, da biste, kad grane Sunce, imali čime da se pohvalite prijateljicama na nekom kafenisanju.

Naučite da spremate neko novo jelo. Ionako nemate šta pametnije da radite po ovom kijametu.

(old_image)

Odlučite se za neku seriju - taman dok je gledate možete da vežbate na step traci ili biciklu.

Pozovite prijatelje na čajanku i domaće keksiće.

Pogledajte još