Hiljadu lica Maje Nikolić: Ljubavni trougao u Kući Velikog brata? (VIDEO)

0

Budući da je bukvalno uslovila Velikog brata da ili da je šalje kući ili da je pušta među druge ukućane, Maja Nikolić se juče konačno našla među ostalim vipovcima. Njeni sve lošiji odnosi sa Milićem, ali i frustracija što je osuđena samo da „gleda“ glavnu radnju, ne i da učestvuje, Maju su doveli do tačke ključanja.

Nije joj bilo dovoljno ni to što kao deo tajne službe može direktno da utiče na zbivanja u kući i manipuliše ostatkom ekipe.

U sklopu zadatka, Maja je u kuću ušla kao holandska kraljica, specijalno kostimirana za tu priliku, ali uslovljena da ne sme da otkrije da je sve vreme bila na tajnom zadatku. Očekivano, ona se prvo uhvatila za Uroša, koga je u štabu nekoliko puta proglasila jedinim pravim muškarcem u celoj postavi. Ispostavilo se da nije izmislila njihovo poznanstvo i večeru sa misterioznim „komadantom“ kojem je, zajedno sa Urošem, uputila pozdrav iz kuće.

Zapanjujuće je njeno ponašanje prema drugim ukućanima koje je, dok je boravila u tajnoj sobi, sve od reda proglasila za „debile“, „anonimuse“, „glupake“. Najviše je iznenadio njen prijateljski odnos prema Avi Karabatić koja je joj je od samog starta bila trnu u oku. Ne samo zato što je „hrvatica“, već i zbog toga, što po Majinoj ekspertskoj proceni, zaslužuje da se nazove „nesrećnicom“, „budalom“, „glupačom“ itd.

Da Maja ne ceni Uroša samo kao „pravog muškarca“ već i da bi želela da u toj „muškosti“ i sama uživa pokazalo je njeno celovećernje flertovanje pa i najava da će se za svoj rođendan „ljubiti sa Urošem u usta“. Uroš se već pokazao kao neko ko prihvata udvaranje svake žene pa je i Maju rado prihvatio. Ava, kojoj samokontrola ne ide od ruke, upozorila je Maju da sa prijateljima deli sve samo ne muškarce, stavljajući joj do znanja da je Uroš njen, na šta je Maja uzvratila da u pravilniku Velikog brata ništa ne piše o tome.

Otrovnih opaski na Avin račun je bilo ali fino upakovanih tipa: „Trebalo bi i ja da nađem nekog muškarca pošto sam posle dva braka i dalje nevina“.

M.N.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.