Bizarno: Nakit od majčinog mleka

Ovaj neobični komad nakita se može kupiti preko internet stranice Etsy.com, a pravi se tako što se uzorci mleka plastificiraju u različitim oblicima koji se potom uklope u priveske ili narukvice.

Ališa Mogavero, autorkaove ideje, kupcima savetuje da pošalju dve kašičice mleka u dobro zatvorenoj kesici kako bi ih ona mogla sačuvati do trenutka dok ne postanu deo nakita, prenosi . Izjavila je da "jedva stiže" da napravi sve narudžbine i da je potražnja za ovim unikatnim predmetima jednostavno neverovatna.

Klijenti je obaveštavaju da je nakit divan i da ih podseća na "posebno vrieme" u njihovim životima ,kao i da je odličan način da se "oda počast posebnoj vezi koju majka ima s detetom".

Mogavero naročito napominje da je nakit unikatan, s obzirom na to da se može i personalizovati po želji, na primer, imenom deteta, ali i zbog toga što njegova boja varira zavisno o boji mleka.

Ako se odlučite na kupovinu, to će vas koštati između 64 i 125 dolara, zavisno o tome koji vas oblik i veličina najviše privuče.

Izvor: Index

Pogledajte još