Velja Ilić pretio i vređao opštinskog funkcionera iz Mionice

Povod za navodne Ilićeve telefonske pretnje bio je jučerašnji sukob Gavrilovića i Tomislava Radojičića (Nova Srbija) iz sela Rakari, u Gavrilovićevom kabinetu, posle čega je Radojičić primljen na Hirurško odeljenje valjevske bolnice zbog povreda glave.

"Tražiću od SUP-a da te uhapsi jer takav siledžija i kriminalac ne treba da bude na slobodi!", rekao je navodno Ilić Gavriloviću.

Gavrilović dodaje da ga je Ilić optužio i za nedavnu smrt bivšeg predsednika mioničke Opštine Milana Matića, te da je "na silu preuzeo vlast u Mionici zbog čega će se postarati da u narednom periodu smeni demokrate kako bi Nova Srbija vladala u Mionici".

"Na kraju mi je povišenim tonom predočio da će me naučiti pameti i da se na ovome neće završiti", takođe stoji u Gavrilovićevoj izjavi uz napomenu da je očekivao od ministra pomoć da se smanji napetost posle jučerašnjeg događaja.

Gavrilović i u današnjem saopštenju demantuje da je udario Radojičića koji ga je, kako tvrdi, "brutalno vređao" nazivajući ga kriminalcem i lopovom, te optužio demokrate da "koriste decu da bi se svetili".

Radojičić je bio kod Gavrilovića da bi protestovao što je njegova kćerka, diplomirani ekonomista, dobila otkaz u računovodstvu Opštinske uprave.

Beta

Pogledajte još