Andrej Pejić konačno u Beogradu!

Jedan od najtraženijih svetskih modela koji je nedavno glumio u povratničkom spotu Dejvida Bouvija, a proslavio se čudesnom lepotom koja mu omogućava da istovremeno nastupa kao ženski i kao muški model, jedva čeka da dođe u Srbiju u kojoj je proveo detinjstvo. Žurka zagrevanja biće posvećena Međunardonom danu borbe protiv homofobije i transfobije – IDAHO Day, koji se obelažava na taj datum, 17. maja.

Pojava Andreja Pejića na svetskoj modnoj sceni ostavila je neizbrisiv trag u poimanju lepote, svetski kreatori takmiče se da predstave svoje kreacije na androgenom telu ovog momka nežne spoljašnjosti, ali Andrejev lik je više od modnog trenda. On je ikona, simbol slobode i lepote i inspiracija svima koji su drugačiji, a njegova hrabrost da se otrgne bilo kakvoj šablonizaciji ili postojećim okvirima je istinski fascinantna.

Žan-Pol Gotje ga smatra svojom muzom, magazini se otimaju za naslovne stranice sa njegovim likom, a ove godine bio je prvi muškarac koji je pozirao za časopis Elle, i to upravo za srpsko izdanje. Poreklom sa naših prostora, gde je rođen u Tuzli u braku Srpkinje i Hrvata, Andrej se devedesetih godina odselio u Australiju gde je i počela njegova vrtoglava karijera.
Andrej Pejić će u Srbiji boraviti nekoliko dana, a kao veliki obožavalac benda Depeche Mode želi da ih gleda u Beogradu , gde nastupaju po prvi put 19. maja na Ušću.

Za žurku zagrevanja za koncert, Andrej je obećao puno elektra, pomešanog sa starim hitovima, ali odbija da otkrije šta nas sve čeka: „Pomalo sam nervozan, nadam se samo da neću sagoreti, haha. U svakom slučaju obećavam da ću zapaliti masu na plesnom podijumu!”. Na pitanje uz koju pesmu Depeche Mode bi voleo da šeta pistom, Andrej je izabrao megahit Enjoy The Silence. O svom povratku na ove prostore prvi put od kad je bio dete kaže: „To je u stvari potpuno nadrealno. Verujem da će biti veoma zanimljivo iskustvo. Nisam ni sanjao da ću se kao DJ vratiti na mesto gde sam proveo detinjstvo.”

(old_image)

Depeche Mode će u Srbiji predstaviti svoj novi album, Delta Machine, izdat 26. marta ove godine, ali i svoje najveće hitove, poput Enjoy the Silence, Personal Jesus, Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On…

Dugo očekivani koncert će ugostiti i obožavaoce iz regiona i čitavog sveta, a 19. maja će na Ušću zajednički uz jedan od najboljih vokala pop kulture, Dejva Gahana, zapevati svi koje je muzika Depeche Mode naučila da budu jedinstveni i hrabri.

Pogledajte još