Predstavljen trejler rediteljskog debija Kijanu Rivsa – Man Of Tai Chi (VIDEO)

0

Holivudski glumac Kijanu Rivs je javnosti predstavio trejler za njegov rediteljski filmski debi ‘Man Of Tai Chi’, u kome pored njega igra i Tager Čen, njegov trener borilačkih veština koji ga je spremao za "Matriks".

Kijanu Rivs je trejler za film o borilačkim veštinama „Man Of Tai Chi“ predstavio prošle sedmice na Međunarodnom filmskom festivalu u Pekingu, sa kineskim titlovima.

Osim što je režirao ovaj film sa velikim brojem akcionih scena, Rivs se u filmu pojavljuje sa Tajgerom Čenom koji mu je bio trener za scene borbi u „Matriksu“. Još jedan saradnik na „Matriksu“ bio je stalni član ekipe koja je radila i u pravljenju filma „Man Of Tai Chi“, a to je Juen Vu-Ping koji se bavio scenografijom.

Kijanu Rivs je film snimao prema debitantskom scenariju irskog pisca Majkla Dži Kunija, a radnja filma je smeštena u moderni Peking i prati „spiritualno putovanje“ talentovanog borca koga igra Čen, koji je primoran da donosi „uzbudljive i bolne odluke“.

Za sada nije poznato kada će biti premijera filma „Man Of Tai Chi“, ali se nagađa da bi to moglo da bude pred kraj 2013. godine.

(Izvor: B92 )

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.