Nelson: Spreman sam za fajnal-for u Laktašima!

"Povredu sam uspešno sanirao. Bilo je potrebno malo mirovanja i intezivne terapije kako bih rešio problem. Konacno se osećam dobro, jer dugo vremena nisam bio 100 odsto spreman. Nemam bolove i maksimalno sam koncetrisan na trening i pripremu svega onog što nas ocekuje u Laktašima", rekao je Nelson za klupski sajt.

Zvezda će u Laktašima igrati protiv Radničkog iz Kragujevca, sa kojim su crveno-beli ove sezone imaju skor 3:1.

"Oni su ekipa koja je odlično pripremljena. Imaju izvanredne strelce i sjajno igraju pik-end-rol. Moraćemo da igramo veoma jako u odbrani, a koncentracija će morati da bude na najvišem nivou tokom svih 40 minuta. Veoma su opasni u šutu sa distance, posebno za tri poena. Činjenica je da u Superligi nemaju tako dobre procente van linije 6,75, ali to nikako ne sme da nas zavara", rekao je američki košarkaš.

Jedan od nosilaca igre crveno-belih ove sezone pohvalio je atmosferu u ekipi i istakao odličan rad na treninzima.

"Treninzi su vema jaki, vrlo intezivni. Uvežbavamo razne taktičke varijante i detaljno se spremamo. Novi trener Radonjić je izvanredan. Veoma je inteligentan i traži potpunu disciplinu. Brzo smo se prilagodili na njegov sistem rada, naporno je, ali svi smo svesni da tako mora da bude jer pred nama je veliki izazov", zaključio je Nelson.

Zvezda i Radnički sastaće se u četvrtak od 17 sati u polufinalu Jadranske lige, dok od 21 igraju Igokea i Partizan.

Pogledajte još