Merilin Monro – najbolje telo svih vremena (VIDEO)

0

Filmska boginja Merilin Monro proglašena je poznatom osobom sa najboljim oblinama svih vremena, ostavivši iza sebe savremene pin-ap devojke poput Keli Bruk, Kristine Hendriks i Kim Kardašijan.

Više od 50 godina nakon njene smrti, holivudska ikona je dobila najviše glasova i muškaraca i žena. Četrdeset odsto ispitanika smatra da je Merilinino telo najbolje u istoriji.

Glamur stare škole i dalje vodi glavnu reč, jer su se među prvih pet Monroovoj pridružile Rakel Velč, Sofija Loren i Džejn Mensfild. Keli Bruk je jedina savremena ličnost koja se uvukla u Top 5, zauzevši drugo mesto.

U anketi je učestvovalo preko 2000 Britanaca. Šezdeset odsto njih istaklo je da voli žene sa oblinama.

Muškarci su rekli da je zadnjica najprivlačniji obli deo ženskog tela, nakon čega slede grudi i struk. Žene, sa druge strane, smatraju da je struk njihova najprivlačnija „krivina”, pa tek onda guza i grudi.

Studija je napravljena povodom plasiranja novog „zaobljenog” pežoa RCZ (Sports Coupe).

– Anketa je pokazala da glamur stare škole Holivuda i obline koje je on promovisao nikad ne izlaze iz mode
– kazao je Boris Rajnmoler, dizajner automobila.

– Ni pola veka nakon Meriline smrti niko nije nadmašio njene čudesne obline, ona je imala sve: stil, držanje i dovoljno drskosti da generacijama uzbuđuje i muškarce i žene.

Njena privlačnost ne bledi a isto važi za privlačnost oblina. S tim na umu ponosni smo što smo proizveli najzaobljeniji automobil koji ćete danas videti na putevima.

Merilin Monro na fotografijama „Crveni somot“:

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.