Vujošević: Što je jači pritisak, mi više odskačemo!

Vujošević je novinarima u Beogradu najviše govorio o teškoj materijalnoj situaciji u klubu.

"Veoma smo orni i puni entuzijazma, uprkos... ali da se zna, da se vidi na osnovu onoga što je bilo sad da je Partizan napravljen iz jednog komada, kao opruga. Što je pritisak jači, to se više odskače", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan u četvrtak igra protiv Igokee u polufinalu završnog turnira.

Vujošević je danas govorio o putu njegove ekipe od početka sezone, priznavši da je u oscilacijama odlazila i više od očekivanog, ali i niže od predviđanog.

"Talentovani i mladi tim. Jako mnogo smo trenirali i znojili se, a ja sam više puta govorio da je trening alhemijski proces u kome se znoj pretvara u zlato. Stvarno smo ispunili obećanje kad je u pitanju rad", rekao je Vujošević.

Partizan ima samo sitnijih problema sa povredama, a jedino je ozbiljnije povređen Marko Čakarević, koji ima problema sa hrskavicom već duže vreme, ali će biti u sastavu tima, izneo je trener.

Igokea je osvojila prvo mesto u regularnom delu tabele.

"Dobro su organizovani, sa dobrim trenerom i grupom koja izvanredno funkcioniše. U početku su ih potcenjivali, ali smo svi postal svesni njihove snage. U sportu možete da igrate preko veze, ali ne možete preko veze da budete šampioni. Oni su spremni da se žrtvuju za tim i imaju ljudsku i igračku zrelost", rekao je Vujošević.

Beta

Pogledajte još