SAD: Ubijeno pet osoba, dvoje dece

Među žrtvama, pronađena je i jedna šestogodišnjakinja kojoj je pružena pomoć u lokalnoj bolnici, rekao je novinarima potpukovnik Tod Kilbi.

Policija nije potvrdila izveštaje da su sve žrtve ubijene iz vatrenog oružja, preneo je AFP.

"Nemamo razlog za verovanje da postoji bilo kakva opasnost po javnost", rekao je Kirbi i dodao da policija sada istražuje motive višestrukog ubistva.

Tela žrtava otkrivena su u pola pet jutros u malom mestu Mančestesteru. Svedoci su videli beli automobil kako se udaljio velikom brzinom, a policija mu je ušla u trag oko sedam ujutro.

"Razmenjena je vatra, a policija je u 7.27 privela osumnjičenog kod kojeg je nađeno više komada oružja. Osumnjičeni je prevezen u bolnicu gde je proglašen mrtvim", rekao je Kirbi.

Ubijeni članovi porodice su, kao što su ih identifikovali rođaci - Džoan Sinkler (65), njena unuka Britani Luark (22), njen prijatelj Roj Ralston, Nolan Ralston (5) i Bredli Ralston (1), javio je list "Čikago tribjun".

Napadača su identifikovale komšije i rođaci kao Rikija Smita (43) koji se borio za starateljstvo sa Sinklerovom kćerkom, piše list.

Izvor: Tanjug/B92

Pogledajte još