Pobede Oklahome, San Antonija i Indijane

Kevin Durent i Rasel Vestbruk postigli su po 29 poena u ekipi Oklahome, koja je u četvrtoj četvrtini ispustila vođstvo od 15 poena razlike i dozvolila protivniku da povede.

Hjuston je u poslednjoj deonici serijom od 21:2 preokrenuo na 95:91, ali je u završnici Oklahoma odgovorila serijom od 10:2 i uspela da pobedi.

Dobru partiju u ekipi Hjustona prikazao je Serž Ibaka "dabl dabl" učinkom od 12 poena, 11 skokova, uz šest blokada.

Sa druge strane, najbolji je bio Džejms Harden sa 36 poena, 11 skokova i šest asistencija, Čendler Parsons ubacio je 17 poena, a 16 Patrik Beverli.

Treća utakmica igra se u subotu u Hjustonu.

Košarkaši San Antonija pobedili su na svom terenu Los Anđeles Lejkerse sa 102:91 i poveli sa 2:0 u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije.

Sparse je do pobede predvodio Toni Parker sa 28 poena i sedam asistencija, Tim Dankan i Kavi Leonard dodali su po 16, Manu Đinobili 13, a Met Boner 10 poena.

Dvajt Hauard i Stiv Blejk postigli su po 16 poena, Meta Vorld Pis i Pau Gasol po 13 u ekipi Lejkersa u kojoj nijedan drugi igrač nije postigao više od devet poena.

Treća utakmica igra se u petak u Los Anđelesu.

Košarkaši Indijane pobedili su na svom terenu Atlantu sa 113:98 i poveli sa 2:0 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije. To je prvi put od 2004. godine i polufinala Istočne konferencije da je Indijana povela u plej-ofu tim rezultatom.

Pejserse je do četvrte uzastopne pobede nad Houksima na domaćem terenu predvodio Pol Džordž sa 27 poena, osam skokova, tri asistencije i četiri ukradene lopte, a Džordž Hil dodao je 22 poena.

U ekipi Atlante Devin Heris bio je najefikasniji sa 17 poena, a Džef Tig i Džoš Smit dodali su po 16.

Treća utakmica igra se u subotu u Atlanti, gde je Indijana izgubila poslednjih 11 mečeva.

Beta

Pogledajte još