EXIT: Tri zvezde tehno muzike na Dance Areni


Džef Mils dobro je poznat svim poštovalacima ovog zvuka, a publici na Dance Areni doneće svoju neponovljivu tehniku miksovanja i stil koji je umnogome uticao na razvoj kompletnog tehno pokreta. Jedan od pokretača detroitske tehno škole u svojoj karijeri ima više od 20 albuma i više od stotinu drugih izdanja.

Kanadski producent Metju Džonson, kao i Mills, predstavnik je škole slobodne misli tehno muzike neopterećen trendovima. Džonson će publici Dance Arene predstaviti svoj spektakularni „Live“ nastup, javljaju iz Exit-a.


I nemački producent Gregor Trešer priprema takođe „Live“ nastup za publiku na Dance Areni. Njegova muzika prožeta je dubokim bas linijama i jakim uticajem elektro muzike 80-ih godina prošlog veka. Iako ga izdavačke kuće „Drumcode“ i „Ovum“ za koje objavljuje opisuju kao beskompromisnog, to ga nije sprečilo da njegova numera "A Thousand Nights" bude 2008. najporodavanija na Internetu.

Do sada su nastupe na ovogodišnjem Exitu R:Evolution koji će se održati na Petrovaradinsoj tvrđavi u Novom Sadu od 10. do 14. jula potvrdili i Atoms For Pis, Blok Parti, Fetboj Slim, Snup Lajon, Diplo, Erik Prajdz i mnogi drugi, a karte su već u prodaji.

Kao zagrevanje za predstojeći šou na Dens Areni pogledajte jedinstvenu tehniku gospodara miksete, Džefa Milsa:

Pogledajte još