Neven Subotić: Klopova reč je kao Božija!

Borusija Dortmund je u prvom polufinalu Lige šampiona deklasirala Real Madrid sa 4:1.

"On ima taktiku za utakmicu koja funkcioniše. Svi mi stojimo iza njegovog plana. Šta god da on kaže, to je za nas Božja reč, mi verujemo u njega i on veruje u nas", rekao je srpski internacionalac za Skaj sport.

"Tako je oformljen ovaj tim i tako je postao uspešan", dodao je defanzivac Dortmunda koji je prokomentarisao i veliku hrabrost svoje ekipe.

"Borbenost je bila naša najveća snaga. Druge lopte su odlučile. Odmah bismo vraćali loptu u svoj psoed kada bi je izgubili, mislim da Real nije navikao na to u Primeri. Prema njima svi pokazuju previše respekta i zbog toga oni imaju koliko god hoće vremena. Ali mi smo danas ograničili njihovo vreme. Bili smo sjajni i mislim da niko nije očekivao da će se meč odvijati na ovaj način. Mislim da smo dominirali i igrali kako smo želeli. Real je takođe igrao dobro ali nismo mu dozvolili da priđe našem golu.“"

Ovo je međutim tek prvo poluvreme polufinalnog dvomeča.

"Svi smo profesionalci, znamo da je ovo poluvreme i da možemo sve da izgubimo u drugoj utakmici. Moramo da ostanemo koncentrisani. Uveren sam, međutim, da ukoliko budemo odigrali na isti način u Madridu, da ćemo proći u finale.“

Izvor: B92

Pogledajte još