Pogledajte šta je Mark Nofler poručio fanovima u Srbiji (VIDEO)

0

Frontmen grupe „Dire Straits“, gitarista, autor i pevač, Mark Nofler održaće koncert u Kombank Areni 30. aprila. Pred svoj dolazak, poslao je video pozdrav fanovima u Srbiji specijalno snimljen za vreme probe sa porukom da se raduje ponovnom susretu.

Nofler u Beograd dolazi sa svojim osmočlanim bendom za koji je izjavio: “U mom bendu, ja sam najverovatnije najslabija karika. Moram više da vežbam. Ako bih bio prinuđen da se izdržavam samo od sviranja na gitari, morao bih mnogo više da se njoj posvetim. Divim se muzičarima koji su jako posvećeni svojim instrumentima ali to je ceo univerzum daleko od mene. Gitara mi služi samo kao sredstvo da pišem pesme.”
A već više puta dokazanu činjenicu da su legendarne zvezde i najskromnije u svojim zahtevima, potvrđuje i Nofler kome je jedino bitno, što se i navodi u listi zahteva, da se publici obezbedi maksimalni komfor i uživanje u koncertu uz najbolju audio opremu. Za njega lično potrebna je samo jedna garderoba sa ogledalom, a za ishranu će se pobrinuti ketering služba koja prati turneju i sprema obroke za ceo tehnički i produkcioni tim.
“Nikada ne zaboravljam koliko sreće imam što sam došao do ovog nivoa, što imam ovakav bend i ekipu oko sebe, to je fantastična privilegija”, rekao je Mark o celom svom timu koji dolazi i u našu zemlju.

Na koncertu u Kombank Areni publika će, pored novog materijala, čuti i pesme Dire Straitsa kao što su “Sultans of swing”, “Money For Nothing”, “Romeo and Juliet”, “Walk of Life” i dr.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 3000, 3400, 3600, 3800, 4000 i 4600 dinara.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.