Minja Miletić: Važno je imati stila

Poznato TV lice, Minja Miletić, slovi za najbolje odevenu javnu ličnost 22. ”Beogradske Nedelje Mode”. Smatra da ne živi luksuzno i da ekonomska situacija u zemlji retko kome dozvoljava da sebi priušti skupu garderobu.

”Nosim sve što mi se dopadne i nemam problem sa tim da to bude isključivo nekakva skupa robna marka. Kupovala sam neke stvari koje su bile zaista skupe, ali su se uništile posle dva pranja", objasnila je Miletićeva.

Priznaje da se u svom načinu odevanja rukovodi pravilom da su dobre cipele i tašna osnova za ukusno stilizovanu modnu kombinaciju. Ističe ovaj stari, dobro oprobani, recept poznatih kreatora kao modni vodič za svaku mladu damu i ženu od stila.

“Nije bitno da li imate skupe stvari, mnogo je važnije kako kombinujete garderobu i važno je imati stila", iskreno kaže poznata voditeljka i otkriva nam svoj utisak da su Italijani i Srbi u samom vrhu modne liste po kvalitetu oblačenja. Neposredno nam je ispričala da zbog dinamike voditeljskog posla ima uvid da ženska populacija u našoj zemlji veoma voli da šopinguje i bude doterana.

”Možda, smo ponekada previše opterećeni garderobom, kako izgledamo, šta smo obukli, ali takvi smo mi", zaključila je Miletićeva.
D.M.

Pogledajte još