Astrolozi tvrde: Karmičke ljubavi su fatalne

Astrolog Ivona Beara vam pokazuje znake ovakvih emocija.

Postoji više vrsta karmičkih odnosa, neki oblici karmičkih zadatka su teži, neki malo manje, ali nijedan nije lak. Pitanje je da li će dve osobe da ostvare svoju ljubav i prevaziđu i pobede karmičke izazove.

Konjukcije su najjači pokazatelji karmičkih odnosa. Ako je konjukcija egzaktna ili je u pitanju mali orbis tu je veoma jaka karmička vezanost. Tako je i sa svim ostalim aspketima. Ovde ću opisati samo neke od njih. Spoj planeta i čvorova priča o tim davnim, prošlim odnosima, a i onima koje se nastavljaju u ovoj inkarnaciji. Južni čvor je nešto kroz šta smo već prošli, a Severni Čvor su iskustva, zadaci koji nas čekaju da ih doživimo.

Mesec jedne osobe u konjukciji sa Južnim čvorom druge:

Ona: Kao da sam ga već negde srela...
On: Siguran sam da sam je negde video, kako sam mogao da zaboravim gde je to bilo..
.

Ovde su u prošlom životu emocije bile veoma jake, sama konjukcija ukazuje na prodiča, ali i bračni odnos. Nosi sa sobom ljubav koja je se raspršila i koja nije bila ispunjena povredama duše i osećanja osobe čiji je Mesec. Ali negde kod osobe čiji je Južni Mesečev čvor postoji potreba da to ispravi. Pitanje je da li će uspeti ovog puta jer ova kombinacija najčešće donosi jake emocije,, ali opet krenu putem razočarenja. Naravno to sve zavisi od aspekata sa drugim planetama i položaju dispozitora. Položaj ukazuje na odnos deteta i majke, kao i onaj osećaj kad mislite da partner u vama traži majčinsku figuru.

(old_image)

Mesec jedne osobe u konjukciji sa Severnim čvorom druge:

Evo je ljubav koja nam polako prilazi a koju ćemo osetiti veoma jako. Negde smo stali i sad nastavljamo put, ali u pozitivnijem smislu. Samo ne smemo ponavljati greške. A to je jako teško jer se ničega ne sećamo. I ovo je priča o jakoj ljubavi i može se ostvariti u potpunosti ako su osobe na visokom nivou svesti. Samo malo je potrebno. Ova kombinacija ukazuje na hramoničan, ispunjen odnos ukoliko su ostali planetrani aspketi povoljni. Simbolizuje potomstvo. Zbog ljubavi živimo, zar ne ?

Sunce jedne osobe u konjukciji sa Južnim i Severnim čvorom druge:

Ova kombinacija predstavlja veoma jaku karmičku vezu. Osoba čije je Sunce je drugoj osobi u nekoj od prošlih inkarnacija bila veoma važna. Taj osećaj je prati i sada. Vidimo očinsku figuru, porodičnu povezanost. Ukazuje na osobu koja je bila podsticaj drugoj u mnogim životnim iskustvima. Ako su ostali aspekti osobe će zajedno doći do ispunjenja, uzajamnog pomaganja i iskrenog prijateljstva. Ako su nepovoljni aspketi odnos će biti težak, jako napet i neispunjavajući. Osoba čiji su čvorovi može biti u senci osobe čije je Sunce.

Merkur jedne osobe u konjukciji sa Južnim i Severnim čvorom druge:

U ovoj kombinaciji doživećemo najlepšu ili najtužniju igru. Reči imaju veoma jak uticaj na sve ljude. Pronaći ćemo nekadašnje dete, prijatelja, ljubavnika. Zavisi naravno u kakvom obliku nam je dat odnos. Doživećemo iskrenu povezanost i prijateljstvo, a u negativnom kontakstu povrede rečima, laži i obmane ako je upleten i Neptun. Ako je duispozitor dobro postavljen, eto savršene komunikacije koja jeste osnov za dalji odnos, a ako nije, tu su površne reči, koje nemaju dubinu u sebi, oštrih reči, povređenosti.

(old_image)

Venera jedne osobe u konjukciji sa Južnim i Severnim čvorom druge:

Ako nije bila ljubav, nije bilo ništa. Da čim ugledamo Veneru u dodiru sa čvorovcima možemo sa sigurnošću reći da je ovo bila baš ljubav. Simbolizuje jake emotvine i bračne odnose. Veoma jak pokazatelj braka jeste Venera u konjukciji sa Sverenim čvorom druge osobe. To se veoma često viđa u uporednim horoskopima. Bilo kako bilo njih dvoje se vole, a da li će uspeti da tu ljubav zadrž, e kazaće dispozitor i ostali planetarni asoketi. Često se takođe dogaša da osoba čiji je Južni mesečev čvor doživi jako, ali i bolno emotvino iskustvo. Sa Severnim čvor jeste takva priča ako su negativni aspketi, ali možda malo blaža.

Mars jedne osobe u konjukciji sa Južnim i Severnim čvorom druge:

Jedna od simbolika je onaj osećaj kada poželite da tog trena zarijete ruke u njegovu kosu i vodite ljubav. U ovoj kombinaciji su naglašene strasti koje mogu da traju i da nikad ne nestanu. U povoljnim aspketima strasti jačaju ljubav, doprinose dobroj polovnoj saradnji i obostranom uspehu, inicijativi. U lošim aspketima i u odnosu na položaj dispozitora vidimo agresivan nastup, emotivne pa i fizičke povrede. Možda se nekad desilo i ubistv, o ali bolje da ne znamo. U baš lošim aspketima osoba čiji su čvorovi treba da se čuva, jer mu možda preti opstanost od osobe čiji je Mars. A može doneti odnos koja polako odlazi u rivalstvo i neprijateljstvo.

Jupiter jedne osobe u konjukciji sa Južnim i Severnim čvorom druge:

Ovde je sve nekako suštinski dobro. U povoljnim aspketima eto sreće sa osobom čiji je Jupiter. Doneće sklad uživanje, povoljnosti u materijlanoj sferi u života. U negativnim aspketima stvara probleme finansijske prirode, može vas odvući putem nekih poroka ili doneti gubitak novca ako je upleten Uran ili Neptun. Inače , ovo je dosta povoljna pozicija.

Saturn jedne osobe u konjukciji sa Južnim i Severnim čvorom druge:

Iskreno bolje da ne ulazite u ovakve vrste odnosa, ali kada je Saturn u pitanju, to se baš i ne može izbeći jer je Saturn takođe jedan od najačih pokazatelja karme. Nema ljubavi bez trpljenja, žrtvovanja i patnje. Ovde baš vidimo jaku karmičku povezanost, ali sve negde ode u baš negativnu i tešku priču kao da zna samo taj put i pored ogromene želje da nešto ispravimo, učinimo dobrim. U ovoj kombinaciji vidimo ograničavanje na različite načine, ugrožavanje, sputavanje kao i osvetu kada su negativni aspketi. Ako su aspketi dobri, opet imamo težak zadatak kao i jako veliki karmički dug.

(Izvor: Blic )

Pogledajte još