Spremite se za najbolji seks u životu

Masaža za predigru
Naša tela često mogu biti ukočena i stegnuta u mnogim oblastima, što može da bude prepreka da se potpuno opustimo u seksu. Tu nastupa masaža, taman kao predigra koja vodi do intenzivnog orgazma i mnogo boljeg seksa.

Specijalan jelovnik
Neka na vašem jelovniku budu namirnice koje povećavaju seksualnu želju. Jedite na primer ananas koji je veoma delotvoran u kombinaciji s čilijem, medom ili rumom. Muškatni oraščić je posebno efikasan kod muškaraca, dok vanila i đumbir bude želju za seksom i seksualnu osetljivost.

Vežbe za jači orgazam
Predlažemo vam nekoliko pokreta kojima ćete povećati svoje uživanje u seksu. Vežbanje se sastoji iz sledećih koraka: nekoliko minuta u toku dana stežite i opuštate mišiće karličnog dna, naizmenično, po pet sekundi. Posle nekog vremena uočićete da su vam orgazmi intenzivniji, dok će muškarci doživljavati snažniju erekciju.


Miris cimeta u krevetu

Osim što ćete omiljeni parfem staviti na telo (ali bez preterivanja), dodajte malo mirisa i na vaš krevet, a ako palite mirišljave štapiće ili sveće, imajte na umu da muškarce posebno uzbuđuju mirisi cimeta, vanile i lavande. S druge strane, kombinacija mirisa upravo okupanog muškog tela uz malo parfema je neodoljiva za žene.

Razgovor o fantazijama
Podelite svoje fantazije s partnerom, time ćete poboljšati komunikaciju, a i bolje ćete upoznati međusobne seksualne potrebe. Budite spremni, možda vas druga strana iznenadi i zaintrigira. Partnera možete lako zavesti i "bezobraznim" pričicama, porukama i pozivima tokom dana, nakon kojih vas očekuje uživanje.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još