Najzad: Sajt za legalno "skidanje" filmova

Voddler omogućava svojim korisnicima da filmove koje kupe odnosno iznajme bez ikakvih problema podele sa do 10 svojih prijatelja - i sve to legalno.

U prevodu, korisnici koji iznajme pravo na gledanje nekog filma u periodu od 48 sati mogu to pravo gledanja podele sa svojim prijateljima. Takođe, mogu objaviti materijale iz drugih izvora, poput svojih DVD ili drugih web stranica.

Do sada je Voddler bio dostupan samo stanovnicima nordijskih zemalja i Španije, međutim sada je usluga dostupna globalno.

Voddlerova opcija, koju su nazvali LiveShelf, korisnike košta između 5 i 6 evra mesečno, dok se cene filmova kreću od 2 evra za iznajmljivanje, pa do 13,5 evra za kupovinu filma.

Deljenje je prirodno, a u ovom slučaju i legalno i podstiče takvo ponašanje. Ljudi više neće morati da se okreću pirateriji”, istaknuo je šef Voddlera Markus Beklund.

Filmovi koji su kupljeni na Voddleru mogu se gledati i bez internet konekcije, ukoliko se koristi njihov program VoddlerNet.

Osim toga, filmove je moguće gledati na mobilnim uređajima preuzimanjem istoimene aplikacije.

A da misle ozbiljno i, što je još bitnije, imaju podršku filmske industrije, govori i impresivan popis njihovih filmskih partnera.

Tako korisnici Voddlera mogu kupiti odnosno iznajmiti filmove svih velikih filmskih studija poput Walt Disney, Paramount ili Warner Bros.

Izvor: Tportal

Pogledajte još