Mihajlovićeva: Promena vlasti u Beogradu sigurna

"Znamo da će sasvim sigurno doći do promene vlasti u Beogradu", poručila je Mihajlovićeva i obećala zajednički rad na gasifikaciji Zemuna.

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović rekao je danas da će SNS tražiti veće nadležnosti za beogradske opštine i da će s koalicionim partnerima u Skupštini Srbije tražiti zakonska rešenja koja će to omogućiti.

"Mi ćemo već u sledećim nedeljama krenuti sa koalicionim partnerima da tražimo zakonska rešenja u Skupštini Srbije i zakonima menjati odnose u lokalnoj samoupravi", rekao je Stefanović na početku kampanje SNS za izbore u opštini Zemun, koji su zakazani za 2. jun.

Stefanović je rekao da će to omogućiti građanima da imenuju ulice i dovode investitore, a da im za to ne treba neki papir koji dobijaju od Gradske uprave.

On je naveo da se SNS trudi da princip decentralizacije bude suštinska tema i istakao da će ta stranka na izborima u Zemunu ubedljivo trijumfovati i da će ostvariti, kako je rekao, spektakularnu pobedu.

Aleksandar Vulin iz Pokreta socijalista rekao je da će izbori u Zemunu pokazati kako je radila vladajuća koalicija, ne samo u toj gradskoj opštini nego i u Srbiji. On je poručio okupljenima da glasanje za koaliciju SNS-Nova Srbija-Pokret socijalista znači glasanje i za promenu vlasti u Beogradu I Vojvodini.

Okupljenima se obratio i predsednik opštinskog odbora SNS Zemuna Branislav Prostran, koji je bio i predsednik te opštine, i naveo da će u narednih nekoliko meseci biti izgrađeno pristanište za velike turističke brodove, što će biti šansa za nova radna mesta.

Skup je počeo intoniranjem himne Srbije a završen pesmom "Tamo daleko".

Izvor: Beta

Pogledajte još