Šta čini pravog muškarca 21. veka?

Muškarci sa druge strane misle da će status pravog savremenog muškarca ostvariti ukoliko navijaju za svoj fudblaski tim, poseduju automobil ili zarađuju više od svoje lepše polovine.

Žene veruju da muškarac 21. veka mora da zna da kuva, rukuje veš mašinom, neustrašivo uklanja paukove, sa veseljem usisava ali ujedno mora da poseduje osećaj za tradiciju i da razume šta znači biti gospodin. Naravno, izabranica njegovog srca i pored svega toga uvek mora da mu bude na prvom mestu.

Muškarci se slažu da bi moderan gospodin morao da zna da kuva, pere odeću i prati decu iz škole ali ne misle da je presudno to što je u stanju da ubije pauka.

Žene su listu svojih očekivanja od pravog muškarca postavile ovako: on mora da bude hrabar (64 odsto), džentlmen (53 odsto) i uvek mora da svoju damu stavlja na prvo mesto (64 odsto).

Muškarci veruju da pravi muškarac da pravi muškarac navija za svoj fudbalski tim (35 odsto), zarađuje više od svoje devojke (39 odsto) i poseduje automobil (51 odsto).

Oni se takođe slažu da muškarac mora da zna da kuva (46 odsto), pere sopstveni veš (41 odsto) i da usisava stan (54 odsto).

Izvor: Daily Mail/B92

Pogledajte još