Soraja odrasla u domu

Život Soraje Vučelić nije bio uvek blještav kao šou-biznis. Starleta se rodila u Kninu pre 27 godina, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

Sorajin otac nije mnogo mario za ćerku, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini.

Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu “Mladost“ u Bijeloj. Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće.

Nažalost, Anka se razbolela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vreme živela i s ocem, ali se čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd.

Ona je znala da se ponaša bahato, a umela je i da se potuče s nekim iz čistog mira. Ona se prvi put pojavila u „Velikom bratu“ 2011. godine. To joj je bila odskočna daska. Sada zarađuje od pojavljivanja u spotovima i klubovima.

U poslednje tri godine Soraja je imala osam estetskih zahvata, a silikone u grudi prvi put je ugradila 2010. godine.

Za razliku od drugih ukućana koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije želela da eksponira, ostavila broj telefona svoje najbolje drugarice Ivane Ciciović. Drugarica je potvrdila Sorajinu životnu priču.

"Istina je da Saru život nije mazio. Mama joj je umrla kad je imala samo 17. Bila je drugačija kada je bila mlađa, buntovnija, bahatija, ali sada se smirila i sazrela", kaže Ivana.

Ona ističe da ne zna da li je Sorajin tata bio u zatvoru, ali kaže da su sada u dobrim odnosima i da se čuju.

(Izvor: Kurir )

Pogledajte još