Pravac Ada: Besplatni fitness i joga treninzi u prirodi!

JP "Ada Ciganlija“ svake godine posetiocima nudi niz besplatnih sportskih programa koji se održavaju na najposećenijem beogradskom izletištu. Od subote, 27. aprila na prostoru Trim parka, koji sadrži 24 profesionalne sprave za vežbanje, svakog vikenda od 11 do 12 sati posetiocima će na raspolaganju biti fitnes instruktori. Potpuno besplatno, instruktori će, kroz individualni rad i zajedničke treninge, pokazivati zainteresovanim posetiocima kako se pravilno rade vežbe i na koji način se postižu dobri rezultati. Tako će posetioci Ade, pored najsavremenije teretane na otvorenom moći da vežbaju uz nadzor i savete profesionalaca.

Pored fitnesa, u saradnji sa Joga savezom Srbije od 15. maja svake subote i nedelje, kod kružnog toka na Adi Ciganliji održavaće se besplatni treninzi, koji će trajati 1,5 sat i držaće ih kvalifikovani instruktori joge. Svi zainteresovani treba da obuku komotnu odeću i sa sobom ponesu peškir ili prostirku za vežbanje.

Kao i svake godine, Beograđanima su na raspolaganju brojni otvoreni sportski tereni koji posetiocima nude mogućnost bavljenja sa više od 50 različitih sportova, kao što su fudbal, rukomet, košarka, odbojka, golf, mini golf, tenis i mnogi drugi. Za sve ljubitelje biciklizma tu je i biciklistička staza oko jezera, dok je onima koji više vole malo ekstremnije sportove, na raspolaganju bandži džamp, skijanje na vodi, peintbol, penjanje na veštačku stenu i mnoge druge aktivnosti.

Pogledajte još