Partizanu samo bod u Novom Pazaru, Zvezda na minus dva

Partizan posle remija ima 58 bodova, samo dva više od drugoplasirane Crvene zvezde. Novi Pazar je 12. sa 27 bodova.

Utakmicu u Novom Pazaru obeležilo je i nekoliko incidenata navijača domaćeg tima.

Partizan je bio bolji tokom većeg dela susreta, imao inicijativu, dok su domaći fudbaleri uglavnom pokušavali da iz kontranapada ugroze gol Vladimira Stojkovića.

Najbolju priliku za crno-bele u prvom poluvremenu imao je Nikola Ninković u 25. minutu, kada je sa 20 metara iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Novi Pazar je najbliži pogotku bio u poslednjim trenucima nadoknade prvog dela, pošto je Admir Kecap ostao sam na 11 metara posle dodavanja Amara Rahmanovića, ali je njegov šut odbranio Stojković.

Partizan je imao potpunu inicijativu u drugom poluvremenu, ali gosti nisu uspeli da savladaju Vladana Đogatovića, pa su iz utakmice u Novom Pazaru odneli samo jedan bod.

Utakmicu je pored rezultata obeležio i incident u 26. minutu, kada su navijači sa zapadne tribine stadiona u Novom Pazaru raznim predmetima gađali pomoćnog sudiju.

Glavni arbitar Danilo Grujić prekinuo je susret, on je nastavljen posle trominutne pauze, ali je nakon toga pomoćni sudija pogođen naočarima za sunce u glavu, pa je usledio novi prekid.

Incident je nastao pošto su domaći fudbaleri protestovali jer Grujić nije svirao prekršaj Tomislava Pajovića nad Nemanjom Vidakovićem.

Krajem prvog poluvremena domaći navijači skandirali su "Ubij Srbina", a u 56. izbio je i manji incident kada su se pristalice dva kluba međusobno gađale na istočnoj tribini.

Partizan će u sledećem kolu dočekati Radnički iz Niša u četvrtak, dok će Novi Pazar u subotu gostivati Slobodi u Užicu.

Beta

Pogledajte još