Sigurni znaci da želi da vas odvuče u krevet - odmah!

Stalno dodiruje nos

Nedavno istraživanje je dokazalo da su živci u nosu povezani s muškim erektilnim tkivom. Ako se muškarac u razgovoru s vama često dodiruje za nos, sem ako nije prehlađen, siguran je znak da želi seks s vama.

Zenice mu se jako šire

Povećanje ili smanjivanje zenica je nevoljan čin i stvar je refleksa, zato dame obratite pažnju na njegove oči. Ukoliko mu se u razgovoru s vama zenice šire , on sigurno želi da se "bolje upoznate".

Glas mu postaje neobično dubok

Kada je muškarac uzbuđen, nesvesno počinje dublje da govori. Obratite pažnju da li mu se ton glasa menja u razgovoru i saznajte da li vas želi.

Rukama pokazuje na genitalije

Mnogi muškarci kada žele seks sa ženom nesvesvo pokazuju na svoje genitalije. U tim situacijama muškarci uglavnom zakače palac za prednji džep ili gornji rub pantalona. Muškarci to rade podsvesno kako bi skrenuli pažnju na svoje "blago".

Slučajno vas dodiruje

Ako vas u razgovoru često dodiruje po rukama, odnosno ramenima i leđima, on ustvari podsvesno želi da dotakne vaše grudi.

Grickanje i oblizivanje usana

Ovaj znak je svojstven i ženama, ali ga muškarci takođe koriste ne bi li pokazali da žele da vas odvuku u krevet.

Naginje se ka vama

Iskonski nagoni u muškarcu bude potrebu za dominacijom i zaštitom žene. To se posebno javlja kada on još nije spavao s vama, a želi. Obratite pažnju na njegovo telo, ukoliko koristi priliku da se nagne ka vama dok nešto objašnjava, ili ukoliko dok sedi ima raširene ruke i nagnut je na vašu stranu, onda je to siguran znak da vas muškarac želi samo za sebe.

Izvor: b92

Pogledajte još