Đurić: Morali smo da smenimo Vermezovića!

"Ponekad dobar rad ne donese rezultate, to je bio slučaj sa Vermezovićem. On je imao dobre ciljeve, ali nažalost u fudbalu su važni samo rezultati. Sa 11 došli smo na dva boda prednosti i morali smo da reagujemo", istakao je prvi čovek crno-belih.

On je naveo da je Rašović još od ranije bio pripremljan za prvog trenera, ali da je šansu trebalo da dobije za godinu ili dve.

"On je jedan od retkih trenera koji je u Teleoptiku napravio sve ono što sada valja u Partizanu od igrača. On je zaslužan sto ove momke juri pola Evrope. Verujem u odbranu titule što nam je sada primarni cilj", naveo je Đurić.

On je dodao da još nije definisano na koliko će Rašović potpisati ugovor i kazao da raskid saradnje sa Vermezovićem tek treba da se prenese na papir.

"Nismo još pričali o ugovoru, prvo treba da sredimo detalje raskida sa Vermezovićem. Ne bi trebalo da bude problema oko isplate, jer je Vlada normalan i korektan čovek", poručio je Đurić.

Rašović je karijeru počeo u Partizanu za koji je odigrao 209 utakmica i postigao 12 golova. Igrao je i za Rad, Slaviju iz Sofije, Krila Sovjetov i američki Kanzas siti. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je pet utakmica. Bio je pomoćnik Slaviši Jokanoviću, Goranu Stevanoviću i Aleksandru Stanojeviću na klupi crno-belih, a 2011. godine postao je prvi trener Teleoptika.

(Tanjug)

Pogledajte još