Degutantno ili ne: Top i Maja Volk osumnjičeni za "hemiju, nagone i flert"!

Novi sukob u kući Velikog brata ali sveopšti. Vendi i Aneta lansirale su tezu da je Maja Volk, kao rediteljka, izmislila sebi ulogu u "Briljantinu" da bi joj Dragutin Topić bio partner. Ukućani imaju novi par za žrtvovanje! Ava i Željko više nisu zanimljivi, a bliskost Maje Volk i DragutinaTopića poslužila je velikom delu ekipe za novu dilemu - Ima li tu hemije ili je samo reč o prijateljstvu i razumevanju?

Glavni zagovornici teze o zaljubljenoj profesorke Volk su Vendi, Aneta koja je u svemu sledi i Žarko. Maja Nikolić je, zbog svog stava da je starost nešto najužasnije na svetu, eliminisala mogućnost da u svemu tome "ima nagona", ali sve je kulminiralo opštom svađom. Evo delova dijaloga:

Maja V: "Ja sam sa tobom završila, kada svojoj majci budeš nameštao afere možeš da pričaš sa mnom"
Zarko: "Rekao sam samo da slike mogu da se iskoriste jer spavate u istom krevetu, i društveno ste intimni i to može da bude upotrebljeno protiv vas, to sam ja rekao"
Maja N: "A ti Soraja nikada nisi rekla, vidi kako Maja gleda Topa"
Soraja: "Majo pričala sam o glumi"
Maja N: "a sam uvek pričala da je to degute"
Maja V: "Majo jel mogu da te pitam nešto ali nemoj da se ljutiš da li si ti normalna?"
Maja N: "Dobro neka sva ogovaranj spadnu na mene"
Maja V: "Ja se ozarim kad god vidim Topa jer je to jedno inteligentno biće koje može da stimuliše moj mozak a ne srce, sa njim mogu da razgovaram"
Maja N: " Veceras si potpuno promašila osobu i u pogrešnom pravcu razmišljaš"

M.N / Emotion

Pogledajte još