Šta žene žele u krevetu?

Budite strastveni!

Naravno, postoji vreme i mesto za romansu i nežnosti, ali ono za čim žena žudi je i sirova strast. Želite je. Uzmite je. Strastveno je ljubite. Nemojte se izvinjavati zbog toga što je želite!

Osluškujte je!

Nemojte misliti da žena ne zna šta tačno želi u krevetu. Budite seksualni partner koji će odgovarati na njene signale kojima će vam pokazati šta najviše voli i kako je najbolje zadovoljiti. Znajte da će vaš trud biti nagrađen.

Pokažite joj zadovoljstvo

Izrazima lica, pokretima tela i glasom joj dajte do znanja šta vas uzbuđuje. Zapamtite, veliko uzbuđenje pruža joj i vaš užitak!

Seksualna intimnost

Želi vam reći najskrivenije, najmračnije zločeste misli. Što se vi otvoreniji o svojim fantazijama, i ona će biti.

Usresredite se na celo telo

Postoji više od jednog mesta na telu koje joj može pružiti užitak. Od već isprobanih ne odustajte, ali proširite interes i na celo telo i pronađite nove zone koje je uzbuđuju.

Verbalna afirmacija

Sudeći prema anketi magazina FITNESS i portala Yahoo! Shine, kod 44 odsto žena za uzbuđenje je dovoljno da joj partner kaže “volim te”, dok izjava “jako si seksi” deluje na 26 odsto dama.

Seksi govor

Podstaknite njenu zločestu stranu i recite joj tačno šta mislite. Recite šta želite da joj uradite, a onda to i učinite.

Izvor: Tportal

Pogledajte još