Kolin Firt: Načekaćemo se dok ne stigne nova Bridžit Džouns

Iako je studio "Universal" dao zeleno svetlo projektu pod nazivom "Beba Bridžit Džouns” (Bridget Jones's Baby) još 2011. pretprodukcija je od tada stala.

Kada ga je novinar "Chicago Sun Times" upitao kako napreduje projekat, Firt je odgovorio:

- Nažalost, mislim da ćemo se načekati. Ne bih rekao da je sasvim mrtav, ali ovim tempom možemo da očekujemo priču Bridžitine unuke kad stignemo do cilja. Jedino što održava nadu živom jeste radost stvaranja tih filmova.

Kao i prva dva, i treći deo filmskog serijala trebalo bi da bude zasnovan na romanu Helen Filding. Autorka je izjavila da će nova avantura njene smotane simpatične heroine, koju je na velikom platnu otelovila Rene Zelveger, biti objavljena na jesen.

Kolin Firt će u međuvremenu imati pune ruke posla. Navodno je potvrđen za glavnu ulogu u adaptaciji stripa "The Secret Service” Marka Milara koju će režirati Metju Von. Scenario za film napisala je Džejn Goldman a priča prati "superšpijuna ala Džejms Bond koji radi za MI6 i uzima svog nećaka za štićenika”.

Firt (52) će igrati Ujka Džeka koji postaje mentor nećaku Geriju u nadi da će ga preobratiti u agenta MI6. U filmu će igrati i Mark Hamil.

Priča se i da Britanac ozbiljno razmatra glavnu mušku ulogu u novom filmu Vudija Alena u kome će mu partnerka biti Ema Stoun.

Izvor: Blic

Pogledajte još