Beograd: Sudar dva voza u Tošinom bunaru, 18 povređenih

0

Dva putnička voza sudarila su se danas oko 13.30 u tunelu "Tošin bunar" u Beogradu i u sudaru je povređeno 18 putnika, među kojima i jedno dete, rečeno je u policiji.

Kako je za B92 rečeno u Hitnoj pomoći, povređeni su zadobili lakše povrede, niko nije životno ugrožen, ali jedna osoba je zadobila i prelom noge.

Kako je rečeno za B92, sudar se dogodio zbog kvara na vozu koji je išao ka Šidu, zbog čega je na njega u tunelu naletela putnička kompozicija koja saobraća na liniji Beograd – Novi Sad.

Od 18 povređenih, šest osoba ima „dublje povrede glave“ i oni su prebačeni u Urgentni centar. Sedmoro povređenih ima ortopoedske povrede i oni su prebačeni u KBC Zemun, kao i još jedna osoba sa povredom glave.

Putnički voz koji je saobraćao na liniji Beograd – Novi Sad naleteo je u tunelu na voz koji je saobraćao na liniji Beograd – Šid.

Hitna pomoć stigla je na lice mesta i zbrinjava povređene, rečeno je u policiji.

„Šest ekipa Hitne pomoći nalaze se na licu mesta, svi povređeni su u istom vagonu, ali još nisu izvučeni u tunela. Pretpostavlja se da su lakše povređeni“, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura za B92.

Izvor: Beta, B92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.