Rašović: Moramo da radimo na psihološkoj pripremi igrača!

"Utakmica je bila veoma teška. Igrali smo veoma ofanzivno, stvarali šanse, dosta ih nismo iskoristili. Igrali smo periodično, mora još da se radi na psihološkoj pripremi igrača, ali većim delom utakmice mogu da budem zadovoljan", rekao je Rašović novinarima utakmice na stadionu Partizana u 26. kolu Super lige.

Rašović je kazao da je Radnički igrao upravo onako kako su svi u Partizanu i očekivali.

"Radnički je odigrao onako kako smo očekivali, pretili su nam sa igračima iz drugog plana, a na takav način smo i primili gol. Nakon toga smo imali pad i to je upravo ono što mi se nimalo ne sviđa, ali igrači su se uzdigli i došli do drugog gola", kazao je Rašović.

Rašović je protiv Radničkog debitovao na klupi Partizana.

Trener Radničkog Saša Mrkić kazao je da je njegova ekipa igrala otvoreno od prvog do poslednjeg minuta.

"Igrali smo otvoreno od prvog do poslednjeg minuta. Na nesreću smo promašili zicer kod rezultata 1:1, a drugi gol primili posle našeg kontranapada. Posle toga je Partizan mogao da nas kazni sa još nekim golom. Utakmica je bila jako dobra i zanimljiva", kazao je Mrkić.

Na pitanje novinara da li misli da će "večiti" derbi direktno odlučivati o tituli šampiona Srbije, Mrkić je rekao da su "obe ekipe pokazale da su ove sezone najbolje u prvesntvu".

Beta

Pogledajte još